středa, února 22, 2006

SPORT PRAGUE 2006


Dnes v deset hodin otevřel své brány veletrh Sport Prague na výstavišti v Praze Letňanech. Ve středu a čtvrtek bude určen pro obchodníky, ale kdo se přijde podívat soukromě, ten samozřejmě vyhoštěn nebude. Bohužel si ale připlatí o nějakou tu stovečku navíc. Od 22. do 23. února je cena vstupenky 200 Kč, 24. února pak 100 Kč a 25.–26. února už jen 80 Kč (rodina 160 Kč).
O víkendu proběhne mnoho akcí pro veřejnost. Podle prvního očekávání lze očekávat silnou účast především lyžařských firem, velký výběr cyklistických i lyžařských helem, pohorky a lezečky, spoustu dětských lezeckých stěnek a jako bonbónek nepřímý souboj sympatexu a goretexu.
Vypadá to, že Sport Prague oproti minulým letům pomalu mohutní.Kdo máte o víkendu alespoň nějakou možnost se tam podívat, neváhejte. Dá se zde pořídit hodně potřebných věciček za super ceny.
V sobotu si ale rezervujte svůj volný čas na kukačku masopustního průvodu po Kadani a doprovodných akcí v prostorách Františkánského kláštera.

Program veletrhu Sport Prague jaro 2006

Obory zaměřené převážně na obchodníky
22. – 24.2. 2006 (st-pá)
SPORTOVNÍ MÓDA, MÓDA PRO VOLNÝ ČAS, ZIMNÍ SPORTY, MÍČOVÉ SPORTY, JINÉ SPORTY NA HŘIŠTÍCH A V HALÁCH, KEMPING, TURISTIKA A HOROLEZECTVÍ

Obory zaměřené převážně na veřejnost
24. – 26.2. 2006 (pá–ne)
CYKLISTIKA, FITNESS, VODNÍ SPORTY, HRY A ZÁBAVA

1 Comments:

At 1:55 odp., Blogger MP said...

dost dobrý

 

Okomentovat

<< Home