pondělí, února 13, 2006

Letošní zima to je Vodvaz

Zima je letos nadmíru solidní a většina borců tráví raději čas na horách, než by doma čuměli na bednu i přes právě probíhající olympiádu. Všem těmhle nadšencům já osobně velice fandím. Večer si pak člověk najde chvilku, kdy se uvelebí v křesle, nalije si sklenku, zapálí retko a do DiVka vloží stříbrnou placku s nějakým super vodvazem. To je ten nejlepší čas jak se nechat unášet na zážitcích z právě končícího dne.


Nemohu tvrdit, že počasí v uplynulém víkendu bylo těmto nadšencům nějak obzvláště nakloněno. Už od čtvrtka panuje v Krušnejch kalamitní stav. Autem se nedá nikam hluboko proniknout. Klasická zastávka, kde je možno upíchnout auto je parkoviště nad Alšovkou. Pak nahodit běžky na nohy a volně klouzat krajinou.
Musím konstatovat, že běžecké stopy okolo Měděnce jsou momentálně ve vynikajícím stavu a krásně si člověk při jejich průjezdu pročistí hlavu. V sobotu odpoledne bylo počasí velice nakloněno a o neděli ani nemluvě. Sněhu víc než metr, dokonale zmrzlý a teplota okolo -10°C.
Komu se příští víkend poštěstí, neváhejte a ražte nahoru. Prohánět se volně krajinou po tichých lesních cestách je to nejlepší na pročištění hlavy.



0 Comments:

Okomentovat

<< Home